Allmänt

13247.

Puh! Idag gick jag och Afroo ut och gick. (Dum mening. Ottan ditcha oss).
Vi skulle gå upp till det jävla bajsutkiksberget – Ryssbyklint.
Hur bra gick det på en skala från ett till tio då? Hmm…
Jo, det började med att vi köpt bullar. Två var, ett bra sätt att börja dagen med. Jag tog även en jävligt stor maräng. Vi träffade Mogge två gånger på samma ställe då vi stod och pratade med Ottan. Sen bort mot Rya Åsar. Upp för världens kortaste backe.
Där stannade vi och åt upp bullarna, gungade och pratade lite, lite småmysigt. Sen efter att ha suttit där liiiiiiite för länge så gick vi uppåt. Vi gick och vi gick, och vi gick, och gick. Sen kom vi fram till ingeting alls, och vi vände och hoppade över stenar och bäckar. Sen hittade vi elledningar och tänkte att det måste ju gå mot stan. Vi började klättra där som ett par idioter. Sen kom vi ut vid Ekås. Woohoo! Civilisation! Sen bort mot staden igen. Och upp på det helvetes berget – som egentligen bara var en backe ifrån där vi började vår resa. Sen ringde Lillsi och frågade var jag var. Så fick han stå på överövervåningen (jaaa, det skall vara så, de har 3 våningar) med en ficklampa och blinka. Vi visste redan att huset var där det var, men lite småkul ändå. :)

Sen ditchade jag Afroo där uppe och gick till Lillsi. Sorry hun.

Lillsis moppe har pajjat. Och min stegräknare står nu på 14462 steg. Den är på Engelska så det står att jag gått 11.64 Mil. Det har jag NOG inte gjort. Men vet någon hur mycket det blir i det Svenska mätsystemet? :)
Känner mig jävligt duktig idag. Fast då ska vi inte tala om pizzan jag precis tryckte i mig. >.<

Jag har gått från klockan 16:20 till 19:50 idag! Jag orkar inte ens räkna hur långt det är, och jag orkar inte gå och hämta en miniräknare. Så om någon är vänlig och räknar ut det. – Pusssspådig!

Afroo: Åhh, det ser ut som en fälla!
Jag: AHhHhhhH!!! Det är nog Jigsaw som gillrat oss en fälla, så vi ska uppskatta våra liv!
Afroo: Säg inte så! … Förresten så uppskattar vi redan våra liv. Vi är ju fan ute och går i naturen!

Nu ska jag äta upp våra klubbor.
Pusssssålänge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.