15 – Jag trodde aldrig någonsin att jag..

..skulle bli nollåtta.

Att flytta till Stockholm trodde jag var det sista jag någonsin skulle göra, inte en chans, ah-ah, nehe, never, no way josé. Det skulle inte hända.
Möjligtvis ifall jag skulle vinna en 3,4 miljardersvilla som ligger mitt PÅ Globen. Jo, då kanske jag skulle kunna tänka mig att fundera på att ta och ha den lyan som ett extra hus, som endast används för mina korta visiter.

Men nu sitter jag här med alla mina grejer fint nedslängda i lådor runt omkring mig.
Imorgon kommer de och hämtar det och mig. I’ll never look back!
(Förutom om någon vecka sisådär då jag ska ned till vackra Borås för lite fixelifix.)

De kommer skratta åt mig, med min fusklapp till tunnelbanan, mina ursäkter när folk tränger sig förbi, åt min dialekt som om jag är dum i huvudet. Men då kommer jag skratta tillbaka, peka och flina elakt och sedan säga fort ’Det är ju gôöôr-kiligt att ni inte förstår hur sykliga ni låter. Möka nu n00bs!’

Dags att byta header!
Nea header Borås
Farväl Borås!
Nea header Stockholm
Fortsättning på DETTA inlägg btw.

Pusss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

En kommentar till “15 – Jag trodde aldrig någonsin att jag..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *