2019, I’m ready for you now

I höstas nämnde jag att jag har blivit mindre besatt utav almanackor och, sen tidigare anteckningsblock, bullet journals, asså typ allt papper som är bundet egentligen. Och sen datum på det. Aeh, det blir inte bättre. Så nu inför iår har jag bunkrat upp ordentligt.

Från vänster, sen uppifrån och ned: Min personliga almanacka, tredje året i rad. Klarar mig inte utan den. Mitt lilla block där jag skriver om allting jag hatar, haha, positiv människa osv…. Min Q&A a day. Alltså en fem års dagbok där man ska svara på en fråga varje dag, så svarar man på samma fråga samma dag, fem år i rad och ser hur man förändrats. Ska bli intressant. Some lines a day, ännu det en fem års dagbok, men blank. Det är en Leuchttrum. Här i kommer allt negativt samlas då jag inte vill ”smutsa ned” min riktiga fem års dagbok haha. Asså jag hör ju hur tokig jag låter…. Sen har vi min bullet journal. Där jag har ungerfär 78 olika spreads och trackers som jag ska hålla reda på och försöka att faktiskt fylla i dagligen eller så ofta det nu kan vara. Och till sist min fem års dagbok. Jag fick den av mamma för kanske fyra år sedan men har aldrig vågat skriva i den. Den har mitt namn tryckt i guld på framsidan och den känns väldigt rejäl. Kan nog helt klart klubba ned något mindre djur med den. Om man vill alltså..

Och givetvis var nog 60% av alla julklappar jag gav bort nu i julas på något sätt relaterat till just sånthär. Tvingar på mina intressen på mina vänner. Skriker ”You’re gonna be like meeeeeeeeeeee” och flinar när de öppnat och undrar what the fuck is up.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *