On the go

Äventyr med Gurra!

Jag och Gurra är i Avesta! Vi åkte för att köpa lite av mitt vin, som inte finns här. Vi missade bara att kolla ifall det faktiskt fanns i Avesta innan vi åkte.
Det fanns dock små 375ml så det löste sig någorlunda. Och nu, RUSTA! Som jag saknat sen sekunden jag hoppade in i flyttbilen.Han går på, vet inte om han märker att jag inte hinner med, haha. Jag får springa ikapp hela tiden. Men har man 2 meter ben så blir det väl så.

Det var en man på Ica som gapade ”HEJ LINNÉA!” när han stod en halvmeter ifrån mig. Jag hoppar till och skriker ”VaAAAaA!?” medan han kollar frågande på mig. Tydligen hette personalen som lastade upp kattmat bredvid mig också Linnéa. Men jag skrämde nog livet ur alla där.

UPDATE: Rusta SÖG. Gud vilket kaos det var där inne. Jag köpte våtservetter bara för att, men nae, fy. 😔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.