Twinflower

Counter-Strike

Jag har tidigare hållt mitt ”gaming”-liv utanför bloggen men tänkte att nu när jag börjat redigera några av våra CS-moments så kan jag nog ladda upp de här med. Därför har jag gjort en ny liten kategori hör på sidan ”Twinflower” som är namnet jag använder i de flesta spel. Därför kan man ofta höra folk kalla mig Twin, för absolut ingen utanför Sverige kan uttala Nea. Det är helt sjukt vad kassa de är, haha. ”Neyaa”, ”Kneeuhhh”, ”Niiiaa”.

Här spelar vi med motståndarlaget i samma Teamspeak. Alltså vi kan höra varandra. För er som inte är sådär HiGhTeC. Och det är ju inte allt det bästa om man ska diskutera taktiker eller berätta vart de andra är. Men det var otroligt roligt, jag har aldrig varit med om något liknande.
Eftersom jag tänkte att det var lättare att välja undertext efter lag här så ser det lite annorlunda ut men man förstår nog vem som är vem.

Och sänk ljudet för bövelen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.