7 reaktioner till “Engla”

  1. Du vet, det är farligt att gå emot mobben. Du är förmodlgien en vidrig liten människa som inte ligger sömnlös och gråter över en vars skolfoto du sett i tidningen varje dag en vecka nu.

  2. Ibland orkar man inte bry sig, men att inte orka bry sig om det här är för mig ett frågetecken. Kanske är du i någon konstig period i livet? Kanske du är trött på allt tjat om Engla, men förfan klart det tjatas på för det som hänt är JÄVLIGT allvarligt.

  3. mipa värkar inte ha läst vad du skrev i den förra efter som de stog en jävla bra andledning till varför man inte bör bry sej engla är bara en media hora

  4. Jag håller med dig, Min morsa hade tändt ett ljus men jag blåste ut det. För inte fan skulle någon bry sig om att jag eller nån jag kännde försvann. Bara för att hon ungen är liten och blev mördad så ska alla tända ett ljus och sörja? patetiskt. Det är synd om henne det är det, Men man behöver ju fan inte överdirva.

    1. Många tände nog ljus, men kanske inte bara för Engla. Utan kanske med tanka på alla andra som oxå har gått bort. Jag tände ett ljus igår kväll. Men det var inte vara till Engla utan även till mina närståenda som hade gått bort. La en tanke till Engla och hennes familj…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *