Allmänt

You could call it a Water Closet


Idag blev jag brutalt väckt efter att ett samtal från vaktmästaren hade kommit in. Tydligen så hade grannen precis under, (som hatar oss och håller mina ärtor, som jag tappade ned, gisslan) ringt till dem för att meddela att det är en helvetes massa vatten i hans garderob som kom från taket. Jag har haft en byrå ståendes mot väggen där sen jag flytta in så jag har inte märkt av något alls, förutom att jag igår kväll sa ”hmm, luktar det inte lite fuktigt här…??”!!!!


Det hade sprutat ut i min garderob och sen jobbat sig genom denna äckliga isolering..
Men de sa att det var 0% mitt fel, tydligen händer det hela tiden, det var bara ett yttepytte hål som sprutade kokhett vatten. Men att ha haft det igång i alla fall ett dygn är nog inte superbra för något rum.
De har bytt ut röret nu i alla fall och allt ska vara färdigt på vår våning.


Såhär ser baksidan på min byrå ut nu, skivan där bak har böjt sig ännu mer efter att jag låtit den stå på balkongen hela dagen. Ska försöka hitta något att bända loss skiten med imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.