Allmänt

God morgon!

Morn på er.

Vaknade för ett tag sen av att Lillsi skulle till skolan. Han började åtta men gick nog upp halv nio. Sen när han klätt på sig, gett mig en hejdå puss och gått ut genom dörren så sätter jag mig här, vid datorn. Allt är som vanligt, tyst och ensamt. Sen vid tjugo över nio någonting så hör jag att hans mamma går till jobbet. Då vågar jag sätta på musiken, tycker det är så pinsamt annars. Sen tjugo minuter senare så knackar det på dörren. Hmm.. Vem kan det vara? Lillsi! Vad gör han hemma? Jag hörde inte moppen komma? Han hade vart i lägenheten hela tiden och hjälpt Anna-Karin med internet. Intressant va?

Sen skulle han till skolan, det var någon författarinna där idag, som han hade ställt en fråga till.
Denna boken hade han faktiskt läst! Jag kunde redan svaret på frågan men han verkade inte lita på mina erfarenheter. Men okej, lungt, då får jag chokladen för mig själv. :)

Idag ska vi inte göra så mycket vad jag vet. Vi tänkte sova så fort Lillsi kommer hem, men får väll se hur det blir med det.

Igår så fick jag köra Lillsis moppe ner till City för att vi skulle köpa Ahlgrens bilar. (Deras jävla reklam funkar ju fasen. Jag brukar inte falla för reklam men nu gjorde jag det. Stack och köpte det på direkten) Så fick ju jag köra. Och jag är inte direkt den personen som kollar åt sidorna innan jag kör ut över en väg.
Så Lillsi ropar och skriker hela tiden ”Kollade du ens åt väsnter?! Akta bilen! Men vad gör du nu?
Jag svarar bara ”Men det får du göra!
Och jag tyckte det gick rätt så bra faktiskt. :) Lite läskigt i rondellen bara, och Kim svängde när vi inte skulle svänga, antagligen för att jag började svänga dit och blinkade och allting, sen svängde jag bara ut igen. Så kollade jag efter honom när han körde iväg och var nära på att köra in i ett räcke.
Det var en gubbe som glodde som fan när jag saktade in så dom kunde köra före. Så Lillsi blev skit sur och tutade och pekade finger. Det är min man det. ♥

Två avsnitt av Las Vegas kvar att ladda ner. Till Tessan och Viktor. :) Har laddat ner hela säsong 2,3 & 4 och nu är det bara 2 avsnitt på säsong 1 kvar. Ena har fastnat på 78% och den anda på 95%. Det är ju fan inte sant!

Nä, nu ska jag dra mig, uppdaterar senare antagligen. :) Pusssssssssssssssssss?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.