God morgon världen!

DSC_0277God morgon vackra människor!

Jag har inte sovit än. Har en skum typ av energi nu. Sån där som man får av att springa ned för en backe i all världens fart, man kan inte stanna och man vågar inte springa fortare. Sen börjar benen bara flytta på sig av sig själva. Du är rädd när du kommit ned men ändå väldigt nöjd över att du inte vurpade och dog. Ungefär så känner jag mig just nu.

Ändå har jag bara sprungit runt och runt mellan vardagsrummet, köket, hallen, vardagsrummet, köket, hallen, vardagsrummet, sen bytte jag håll, hallen, köket, vardagsrummet, hallen, köket….

På bilden här till vänster (höger om du läser spegelvänt) är inte från idag. Men på den bilden hade jag inte sovit heller. Kanske syns?

Pussssssss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *