Allmänt,  🇬🇧

HAN LÅSTE UTE MIG PÅ BALKONGEN

Jag gick ut för att ta en cigg (ah, jag slutade inte, so sue me)

Så ser jag hur han skuttar lite på handtaget, nämen åh så söt, ta lite bilder. Sätter mig ned och sen hör jag bara hur handtaget går ned och dörren låser sig. Han har tryckt för hårt och jag är utelåst. I december. Han står bara och tittar på mig och undrar varför paniken stiger i mina ögon. Börjar bonka på rutan men ingenting händer. Som tur är så har jag mobilen med mig och Oscar är hemma och kan öppna när jag ringer. Men hade det varit dagen efter så hade han jobbat natt och jag hade fått sitta i kylan ensam tills morgonen, haha fyfan.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

HE LOCKED ME OUT ON THE BALCONY

I went out for a smoke (yes, I didn’t quit, so sue me)

So I see him jumping on the handle, aww how cute, takes a few pictures. Sat down and just hear how the handle goes down and the door locks. He pressed too hard and I’m locked out. In December. He’s just standing there, looking at med and wondering why the panic is rising in my eyes. Start banging the window but nothing happens. Luckily enough I’ve brought my phone and Oscar is home and can open when I call. But had it been tomorrow he’s be working night and I’d sit alone in the cold till morning, haha goddamn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.