Han led av smärtan.

Okej, så nu är jag påväg till vårdcentralen. Jag har ju i väldigt många år haft problem med mina handleder, speciellt den vänstra. Vad som helst kan få den helt död i två dygn om det görs på rätt sätt. En får inte ha för bråttom när en ska göra vissa saker, typ öppna en dörr, speciellt en dörr med nyckel! Två farliga moment bara där. Är man törstig och ska öppna en cola, burk eller flaska, var försiktig. Tänk då när jag druckit den jäkla colan, ska in genom toadörren och sen låsa? Dödsfälla. Därför tänkte jag i samma sväng be om XXL-blöjor när jag ändå är där, eller sånna båt-bindor vi har på jobbet (inte viiiii, men det finns….. ahemm)

I varje fall, vart va jag någonstans? Handledsfan, just det. Jag väntade ju såklart kanske 2-3år innan jag sökte hjälp första gången i Stockholm. De pilla lite, peta lite, ”göööör det häääär oont?” Ja kärring, du bryter ju armen på mig, hade ju vart fel om det inte gjorde ont! Så fick jag en liten salva som jag skulle dra på, and I did. Sen flyttade jag till Blidsberg, och gick till vårdcentralen med andra problem, där hade de ingen aning om mina handledsproblem alls. Men när jag bad om en gel, som jag fick ringa gamla vårdcentralen om för att få namnet på, och hon råkar säga namnet på gelen till handleden istället, och jag då sedan utan några bakgrundscheckar säger det namnet till min nya läkare, som han inte heller dubbelkollar utan skriver ut åt mig!
(Jag tänker nu lite i efterhand att om jag inte känt igen tuben och använt den till det jag trodde nya gelen skulle användas till, då hade det svidit något in i helvete…)
MEN, sen nu då, tredje gången gillt. Gelen har gått ut för över ett år sen och jag gröper ur sista för inte orkar väl jag gå genom hela den charaden igen, undersöka vad problemet kan vara. Pilla, peta, bryta…
Men tydligen vill Närhälsan det, idag, klockan 13. Så då får en ju snabba på nu.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *