Hemska natt.

Hemska natt. Enda natten som jag somnade nästan på direkten. Ligger uppe flera timmar efter att Lillsi har somnat i vanliga fall. Men inte inatt, kan ha haft med att jag sprayade upp 30235935 liter nässpray i näsan för att kunna andas. – Det funkade. Så jag somnade. Wiihoo.
Drömde en mardröm. Första på länge.

Jag drömde att det var fullt med reklam på min blogg, och jag kunde inte ta bort den! Det var hemskt.

Sen kom Lillsis mamma och räddade mig med sin väckning. Fast jag ”vaknade inte”, det gör jag aldrig. Tycker att det är rätt så pinsamt att ligga där när Lillsi skriker att han är vaken och hans mamma skriker att han inte alls är vaken. Ett sånt tillfälle där man inte vill lägga sig i. Jag tror inte att dem tror på att jag sover. Det är oundvikligt att sova vid ett sådant tillfälle. Men jag fortsätter låtsas. Någon dag blir dom lurade av min charm.

Som jämt när man var liten! När man satt i bilen och föräldrarna gick ut för att köpa en parkeringsbiljett, tanka eller bara gå en sväng runt bilen. Så hade man ju helt mystiskt somnat när de kom tillbaka, rakt av! Helt oväckbar.

Nu kom Gunnarsson och åkte förbi. Så stannar han utanför huset. Jag blir jämt så förvånad när det händer. Detta var iochförsig första gången just detta hände. Men ändå.
Min Lillsi kom åkandes efteråt.
Hmm… Varför? Han ska vara i skolan nu? Det gjorde hans mamma väldigt klart för mig.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *