Liten vit bil, liten vit bil.. Kom ihåg nu

I julklappsvimlet så förvirrade jag ihop det och var påväg in i fel bil. Jag öppnade bakdörren för att kasta in mitt paket jag hämtat ut, där låg en hund… Vi hade ingen hund med oss när vi åkte.. Min första tanke var inte ”Omg en hund, fel bil, fel bil!” som man kan tänka sig.
Utan det var mer åt ”Omg en hund, Mariella har stulit en pudel!”-hållet. Jag smällde igen dörren och misslyckas såklart, jag stänger aldrig dörren ordentligt på första försöket så jag fick öppna dörren igen och smälla igen. Medan jag ser att det sitter en kvinna på passagerarsidan. Som tur är skrattar hon medan jag jag vinkar en ”Åh herregud så pinsamt jag ber så himla mycket om ursäkt för att jag försökt hoppa in i er bil”-vink och springer bakom den stora bilen som blockar vår lilla bil..

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *