IDIOTER!

No one cared who I was until I put on the mask

Okej, här följer en otroligt pinsam händelse.. Jag var på vårdcentralen igår, man skulle ha mask på sig, stora skyltar om denna satans masken, tog en ur byttan, två timmar satt jag här, med mask, höll på att dö, det hemskaste som finns, fy fasiken.
Idag kom jag hit igen, mask, mask, mask, jaaajaaa, himla tjat. Satt där med min mask, när jag då börjar fundera lite på ifall den där byttan med masker vid ingången inte ser ut lite som en soptunna…
Jag hann inte springa tillbaka och kolla för denna byggnaden är så dumt ihopsatt så det är inte klokt. Ah, men så jag, du vet, frågade.. Jag frågade receptionisten efter att sköterskan inte kunnat svara. Jag frågade om det är en soptunna vid ingången. ”Ja, det är där de som kommit hit kastar sina masker när de går” I SEE, okej, då ska vi räkna lite här, två timmar, plus ungefär en timme nu, bytte mask en gång igår för bättre aiiirrflowww, så alltså, tre timmar, tre masker, tre främlingars masker. Great.Såhär så den INTE ut när jag kom, det låg fint, för fint.

Här står jag desperat och försöker förklara att vem som helst kunnat göra detta misstaget. Vilket jag också mer eller mindre halvskrek på receptionisten. Att de får ha lappar uppe. NOLL chans att jag är den enda som rotar i soporna…

UPDATE: Jag har sedan detta gjort ett Covid-19 test, I’m clean, everything is great förutom det att hon pokeade hål i min hjärna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.