Videos

The iPod Human!

Nu blev ni allt lite små intresserade av att läsa vad jag har på hjärtat va? :)
Som Mattis(eller var det Hedis?) alltid sa ”Blodkärl och leder” eller nått sånt konstigt som man har där inne.
Mjo, jag saknar min gamla klass. :/ Eller Mina gamla klasser, kanske jag borde säga. Saknar ju IT07A med såklart!

Ah, men ni kan ju bara Ctrl + F4 redan nu. För jag har inget intressant att skriva.
Just nu sitter jag och lyssnar på depp-låtar och det känns som att jag lipar. Men det är nog bara för att jag är lite smått förkyld, så näsan rinner stup i kvarten.
Lillsi är i skolan och sitter vid msn, på mobilen. Hatar verkligen folk som är inne på mobilen. (bortsätt från min Frodo, givetvis) Antingen får dom eller jag inte det som skrivs eller så skickas det ett fler tal gånger.

Frodo bagger – det hette Afroo på min mobil när jag vaknade igår morses. Varför? Hur ska jag veta? Enligt henne så döpte jag om henne till det i lördags. Jag heter tydligen Pumbaa på hennes. Fast det har jag nog gjort länge.

Timon Pumbaa

Borde nog vara lite snäll mot Lillsi nu när jag ändå håller på.
Han köpte ett nytt grafik kort igår med. Glömde ju förstås skriva ut det i min lilla blogg. Men snäll som han är så påminnde han mig. PNY Verto GeForce 9600GT 512MB heter det. Ingen tuff bild på, förstörde hela upplevelsen för mig, och jag kan inte sova normalt längre.
Sen så undrar han om någon har ett nätaggregat till salu, minst 400w.
Dumma Andreas säger att han har ett sen ändrar han sig. >.< Fast han har ju ett, men det sitter i hans dator, och han vägrar nog sälja det eftersom han fick det från DH i vintras. OoohoohhhHHhhHhH.

Nä, nu har jag nog babblat på för mycket här. Hittade en najs blogg innan när jag snokade omkring, hur kul som helst. Tro fan att jag har tappat bort länken till den. Suuuuurt!
Men nu! Anledningen till rubriken!

Har iofs inte tittat på den än. Men det är samma skapare som How to be emo, How to be nerd, How to be gangster, How to be ninja & Beautiful Girls (Ghetto Style) lite små kul^^

Nä, men nu ska jag inte babbla mer. Ha det bra! Pussss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.