Vi ska åka skridskor!


Idag ska vi åka skridskor. Det var ett tag sen.
Senast jag minns så gick jag och Afroo till Knalleland och utomhusrinken, vi hade kjol på oss (eftersom vi hade bestämt att vi skulle bli proffs på konståkning), sånna som kjolar som, tänk dig att de riktigt virvlar i vinden vid varje sväng, sånna hade vi inte, men nästan! Bara utifall att någon av oss skulle våga sig på en piruett eller så. När vi närmade oss drog vi säkert varsin tyst bön över att det skulle vara tomt och plats för oss.
And low and behold!
Rinken halvsmält redan när vi kom fram så det gick inte att åka oavsett. Tror vi diskuterade våra karriärer med rollerblades på vägen hem istället.

Vi får se hur det går idag, bryter jag några ben, stukar armen? Stay tuned!

UPDATE: Nu i efterhand skulle jag nog inte kalla det jag gjorde att ”åka skridskor”.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *