Asså detta händer inte

Okej, så det var en superbra idé att hyra elsparkcykel till Globen, inte så mycket frååån Globen.
Först var vi tvungna att vandra en bra bit för att hitta de cyklarna som Macki ville använda, sen åkte vi fram och tillbaka tre gånger på samma väg för att vi inte hittade vart vi skulle. Vid detta tillfället hade vi egentligen inte ens bestämt vart vi skulle, bara att det skulle finnas mat där.

Vi bestämmer oss för att ta oss tillbaka till hotellet och beställa mat hem. Vi hade igång kartan på Afroos mobil i en redan lite halvpaj mobilhållare på cykeln, egentligen fattade vi alla tre att den skulle flyga av vid något tillfälle men vi var så hungriga att vi inte riktigt brydde oss. Givetvis flyger mobilen av när vi kör i ~20km/h, den studsar i backen och ut ur fodralet flyger kort och det var ett freaking under att inget förutom skalet blev skadat.

Sen kunde man ju inte parkera dessa cyklar precis vart man ville, eller överhuvudtaget… Vi åkte runt i typ 50 minuter, minuttaxan tickade på och vi blev mer och mer frustrerade över att vi inte kunde lämna de satans cyklarna någonstans. Mackis mobil håller på att dö så han kommer inte kunna avsluta sin åktur även om vi skulle hitta en parkering.

Vi ringer kundtjänst som går med på att avsluta åkturen där vi stod. Jag måste ringa själv för att avsluta min, även om Macki fick avsluta sin via Afroos samtal (???). Som tur var så fick jag samma kundtjänstmedarbetare så jag slapp rabbla hela storyn för henne och hon kunde avsluta min lika snabbt. Jag som förväntade mig en nota på 300kr blev bara av med 27kr, helt sjukt?

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *