Grootemario

På öppenvårdsmottagningen där jag går så har det de senaste gångerna vart en pärlad Super Mario Piranha plant i en burk inne på toaletten. Så jag har alltid tänkt att jag ska ta med min pärlade Groot från Guardians of the Galaxy som jag gjorde för några år sedan, och ställa in honom där med. Jag vet inte vem som gjort den så hade varit kul att se ifall någon reagerar på det. Men jag har glömt i flera veckor att ta med den.

Tills idag, och såklart gick hans grenarmar sönder i transporten. But it’s the thought that counts I guess. Min kontaktperson sitter med orders att se ifall någon nämner det. Jag ska tyvärr inte dit förrän om tre veckor. Kanske ska ta med något annat då.
Men herregud, jag har ju inte kollat den andra toaletten!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *