Déjà vu

Okej, så det känns som att vi redan gått genom det här… Den här gången var det i alla fall mindre mitt fel än senast..

Jag skulle tvätta ur kylen för att någon hade spillt ut fucking saltgurkssås överallt. Tänkte jag skulle tvätta av allting när jag ändå är igång. Drar ut hyllorna som sitter i dörren, står med de två understa i handen, trycker upp med vänsterhand för att lossa översta och poff, så ligger dörren på golvet. Obviously inte mitt fel! Den som säger annat får komma och sätta tillbaka den.

Niixten skulle i varje fall komma ikväll och sätta iordning allt, thank god. I utbyte mot en pizza. Snål timlön. Men jag fick tillbaka dörren nu, man måste hålla fast i handtaget när man öppnar, men den är fast. Ännu en liten pluttgummibit som får ligga i skålen med kylskåpsdelar.

För er som är ovetandes eller har kasst minne

Oops?

 

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *