Eau de toilette pour la toilette

Jag antar att det inte finns engångs-doft-i-toan-med-flashig-färg-mojs? Det skulle kännas som ett lite onödigt köp och kanske inte så bra affärsidé alls isåfall.

Vad kan jag möjligtvis ha gjort fel??
Toalett tvål doft mojs grejs
Ber om ursäkt för att jag tog en bild ned i vår toalett…

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

9 reaktioner till “Eau de toilette pour la toilette”

    1. Jag tror att jag vet vilken flärp du menar, men ska den in där det kommer vatten då eller? xD
     Testade i vilket fall det igår och ja, den kommer inte in där och den är ju inte böjd på det sättet så att den kan komma in.

     1. Ja där det kommer in vatten måste den ju sitta, för annars kommer det ju inget vatten på den och då kan den ju inte droppa eller göra sitt heller :P Konstigt att du inte får dit den :P Köp WC duck Fresh discs nästa gång. Dom är jätte bra. Då trycker du bara på en lukta gott grej vart du vill i stolen =)

     2. Alltså, det är ju en liten lucka typ, eller vad man ska säga, som fångar upp vattnet. Antingen jag som gör fel eller så är det toaletten som är skum. xD Sista gången jag köper en sån i alla fall! Aldrig fått en sån att lyckas fungera men denna gången var det nog rekord i snabbast tömning.

     3. hahahahaha… Jag fattade inte ens att behållaren var tom. Jag var nog trött när jag läste ditt inlägg, hahaha!! Förlåt. Jag trodde ditt problem var att du inte fick dit den rätt för det såg så konstigt ut på bilden. Shit vad dum man känner sig, haha!

     4. Hahaha jaha xD Nae, jag iväg i två timmar efter att jag hade satt fast den och sen var den bara tom och vattnet i toa var lysande rosa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *