Employee of the Month

Så idag var jag på Dollarstore igen, med Mariella & Ximena. Jag köpte lite som jag glömde köpa igår och kom på att jag kan försöka köpa skålen som Mariella sa att hon tyckte om, men det var ju en julklapp så hon skulle ju inte få se det.
Funderade en stund på hur jag skulle lösa det här. Vi delar ju korg trots allt.
Gick fram till mannen som jobbar där, (samma man som tidigare har fått sopa upp julkulor jag haft i golvet och sköljmedel som jag hällde ut på kassabandet).

Jag förklarade situationen för honom och frågade om jag fick stoppa skålen i fickan, så att han kan backa upp mig om någon tror jag snattar. Han såg förvirrad ut och sa inte så mycket. Jag sa att han kanske kan hjälpa mig! Smuggla skålen till kassan. Absolut, vi började gå mot skålen och jag märkte att vi hade Mariella bakom oss så vi skyndade på, så de skyndade också på. Satan. Sprang fram till skålen, tryckte den i famnen på mannen och svängde till vänster och han till höger. Jag skrek till Mariella att ”lådorna hon letade efter inte fanns”.
Vi browsade vidare och senare närmade mannen sig igen, ”Det finns… tuggummi i kassan… det kan du köpa.” Hade man hört det och inte vetat att det var en SUPERHEMLIG SKÅL det handlade om så kanske man hade tagit illa upp. Jag nickade och gick vidare. Väl i kassan stod han redo och öppnade kassa 2 när vi kom. Jag insisterade att Mariella skulle ta sin skit ur min korg och ta kassa 1. Hon krånglade men gick med på att byta kassa, haha. Mannen scannade en låda tuggummi och fortsatte som ingenting. Jag packade ned allting och gick därifrån triumferande.
It worked!

Hur fucking söt, han tog sig tiden att gömma den i en låda och fixa så att sträckkoden var rätt när han scannade den. Gick verkligen up and beyond.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *