Ensam och frusen.

Hejhej, det var inte igår man bloggade direkt!
Hur är det med er? Ni som inte ens kommenterar -.- Själv är det som en dans på rosor!
Sitter här ensam hos Lillen just nu. Han är i Göteborg, känns en aning skumt att sitta här själv medans han sover hos sin farmor? XD Hahaha, men han kommer hem imorn, och ska iväg i övermorgon igen. >.<

Så har han moppe nu med! En TGB Akros. Alla ni *Åååhhh, oooohh, aaah!* En Kim-moppe rättare sagt! *Aaaaahaaaa!*

Vi hämtade den i Göteborg i torsdags. Lite kallt att åka från Gbg till Borås i februari.
Vi missade bussen dit för att Afroo skulle ha sprit så det blev krångel. Sen så gick vi lite för sent till andra bussen så det blev att vi fick springa efter den på Centralbron, snälla busschaffören stannade. :)

Bööhhhh.. Har väldigt lite att göra just nu, kan inte sova.. :/

Jag mår bra som fan idag, igår var det lite annorlunda, men några snälla vänner hjälpte mig. Ni betyder mycket, jag kanske inte känner er så bra men vafan. <3

Sen så är ju en viss liten tjej sur på mig, jag har inte gjort något jag inte borde och utifall att jag har det så har din lilla pojkvän varit lika delaktig som mig.

Nea ♥ Lillsi

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *