Flyttar in i en lastbil

Nu har jag, Afroo och Ottan packat in allt jag äger och har i en lastbil som vi imorgonbitti ska köra så långt vi bara kan, mer eller mindre.

Sjukt effektiva var vi där Afroo stod i källarförrådet och hivade ut lådor och säckar, jag bar det till lastbilen där Ottan stod och packade in. Oscar hade på egen hand burit ned alla möbler som man egentligen borde vara två för att bära och satt och chillade i min datorstol när jag kom ned för att fråga om han kunde hjälpa mig bära ned allt.

Ah, nu ser man ju såklart bara allting som väger som en höna och är litet, men bara stolfan ska ni veta är ett helvete att flytta på. Allting kommer ju alltid ned dock.*

Nu har vi köpt fryspizza, chips och för mycket Cola för att se lite serier innan jag ska upp om ett par timmar. Spännande!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *