Gaga bubu aiiie.

Kom nyss hem.
Var ute och åkte, raceade, käkade, kissade…
Blablabla..

Glömde säga att Jesper bil pajja igår. När vi åkte. Växellådan la av..
Mitt ute i ingenstans (Fristad). Så vi fick putta bilen till ett annat ställe – i regnet.
Sen fick han mamma komma och hämta oss.

Vill be om ursäkt om någon (du vet vem), tog illa upp, när jag sa en grej (du vet vad).
Sorry, var rätt så sur igår. <3

Ska fortsätta mitt Sex and the City-maraton nu.
Tata!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

En kommentar till “Gaga bubu aiiie.”

  1. saken är den att ja va jätte ledsen och satt och tänkte på allt som ja vart med om.. och ja snakka ju med anna och hon va ju inte direkt nykter men hon va ju i bättre tillstånd än mig.. och då sa hon att hon skulle snakka med dig.. Men de är de att hon menar ju inte så tror jag.. för ja har nog igentligen inget att säga till han.. ja va abra allmänt cpfull.. Förlåt för att allt blev såå. känner mig som världens jävla idiot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *