God kväll världen.

God kväll.
Det blev inget Andra Avenyn mys igår kväll. Lillsi var tydligen för trött. Men när vi kröp ner i sängen så fick han för sig att gå in på msn på mobilen. Det laggade som vanligt. Jag låg och tittade på Nattliv och när Lillsi upptäckte att hans msn verkligen inte ville fungera så joinade han med. Såklart att de hade det konstigaste ordet de kunde komma på. ”Kylhus”. Kylhus? Det är väl då fan inget ord?! Själva så gissade vi på ”Horhus” under hela programmet. Programledaren måste ha druckit en jävla massa kaffe för hon var verkligen hyper.

Idag har jag inte gjort mycket annat än att sitta här.

Min dag:
Vaknade av kedjebrevs sms.
Somnade om.
Fick ett till kedjebrevs sms.
Gick upp.
Satte på datorn.
Photoshopade.
Käkade pizza.
Kim kom. Lillsi stack.
Datorn igen.
Andra Avenyn.
Och nu är jag här.

Intressant va? XD

Nu ska Lillsi och Kim till City. Dom kommer jämt på det i sista minuten. Igår åkte vi till Shell 4 minuter innan det stängde. Vi hann! :D Och Shell ligger inte så värst nära ska du veta. :) Nu hör jag hur dom burnar utanför, dom känner sig inte särskilt pressade av tiden märker jag. City stänger om 7 minuter.
Ni kan få betta på om dom hinner eller inte. :)
Jag tror på att dom hinner. Och med tanke på att dom inte så jätteofta kör enligt Svergies trafiks lagar så kan jag nästan garantera att dom hinner.

Vi åt pizzan vid fyra tiden kanske och jag är fortfarande jättemätt. Kom precis på att jag hade kvar klubborna vi fick med. Sorry Lillsi. <3

Piewpiew, nu har jag inte så mycket kvar att skriva om, eller?
Nää. Men jag uppdaterar väl senare antar jag. :)
Puss på er alla! ♥

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

En kommentar till “God kväll världen.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *