”Grattis till att inte ha diabetes :D”

För några dagar sedan så fick jag en notis i Postnords app om att ett paket från en matbutik var påväg. ”Naeee, jag har inte beställt något där?” Och så kom en notis till, och en till. Tänkte att någon tagit fel nummer av misstag, men det stod mitt postnummer också. Någon dag senare kommer det fram att det är ju Hampus som har beställt någonting som väger fucking ton.

Vi har haft ett litet postkrig pågående i några år här nu med glitterbomber, halvfärdiga kladdkakssmetar med gamla ägg och lite annat kul postat fram och tillbaka. Och nu med lite fel skickningar på vägen så kom ett 10kgs paket fram idag som jag fick konka på från affären. Och vad är det inuti?
Ja men 10kg Haribo Halloween godis såklart! Vad annars…..?


Tydligen så är två till påväg, samma vikt och storlek….
Var ska jag lägga allt det här?

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *