Inte bakis det minsta! :D

Godmorgon på er.
Jag har aska på hela bordet, ölburkar och flaskor överallt, en tårta i kylskåpet. Jag är trött som fan, Afroo tjatar om stan. Är inte bakis det minsta, men det känns dumt att gå och lägga sig, missar hela dagen, plus att det är rätt så mycket flugor surrandes runt ölburkarna.

Jag sov så jävla gött. Sen får jag sms av Kristofer.
”Vaken eller? :D”
Tror du inte jag flyger upp ur sängen och kollar på klockan?
Jag trodde allvarligt att det var måndag och att jag hade försovit mig.
Han missade 13:37 med en minut. En sån newbie.

Jag träffade Kopp på stan igår. Kände inte igen han först. Stod och snackade med Tony, så kommer ett gäng förbi. Jag kollade på Ted (som jag tror att han heter), och tänker att jag tror att jag vet vem det är. Sen poff, så står Kopp framför mig. Minst lika förvånad som jag. Det tog typ 10 sekunder innan vi båda förstod att vi känner ju varandra.

Sen träffade jag Foffe med, fast det blev mest.
”Nämen hej! *kram* Oj, nu fick du kebab i håret, men du får ha det för jävla bra.”

Man ser inte så mycket,
men detta är ju en gruppbild med några som var här.

Nea, Tony, Afroo, Lillsi, Jojo, Malmenstinen, Claesson. Kim tog kortet.


Jojos tårta. Kolla in thaigubben. XD
Det är fan glitter i glasyren!

Men det var rätt så trevligt, vissa grejer kommer man ju definitivt komma ihåg. ;)
Nu borde jag nog städa undan lite grann. Hörs sen? :)

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *