Jag är 2342378974 hjärnceller fattigare.

Hallåj, alla blåggers!

Idag har jag ont, riktigt ont.
Vet inte riktigt hur det gick till men, Lillsi var på toa och jag satt i sängen. Sen helt plötsligt, KABOM! Så sitter mitt huvud mot den hårda betong väggen och jag känner ett jävligt obehag av ondhet mot bakhuvudet. Jag sprang upp på övervåningen och hämtade is. Lillsi bara skrattade. Så nu har jag en ytterst otrevlig bula i bakhuvudet. Ajjjj! Fyfan jag hatar bulor. Dom lyckas alltid hålla sig kvar på mig i en lite för lång tid. Till exempel så har jag kvar den Afroo gav mig i femman. Fattar ni?! FEMMAN!! Blää. I pannan sitter den med. Hahaha, man ser den riktigt tydligt på skolfotot. XD Får ta och scanna in det kortet så ni får se. ^^

I alla fall. Idag har vi ätit pizza, igen! -.- Fyra pizzor på tre dagar. Det är fan inte bra! Vi såg på Going Greek med. Den var rätt så bra, hade sett den innan.
Vi ska förbi Moussa sen och hämta Lillsis pengar sen med. Och nej! Han fick dem inte den dagen han skulle fått dem. Den 10:e mars skulle han få dem! Moussa är skyldig en jävla massa folk pengar.

Lillsi
Jimmy
Sjökarl
Josephine
Macki
Hedman
Danne

Okej, jag kommer inte på fler nu, men det är säkert massa fler.

Imorgon ska jag färga mitt hår! Byebye, äckel utväxt!
På söndag är det UKM och på måndag blire papps. :)

Pupu, nä nu ska jag dra, blogg.se laggar inte lite heller. :/

Pusspåeralla!♥

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *