Just have a little daith.. 

Jag har i alla år besväras av huvudvärk. Redan i tidiga tonåren så fick jag regelbundet huvudvärk. Både långvarig och svårbehandlad. Jag har sedan dess, otroligt sällan, lämnat lägenheten utan värktabletter. Jag har ett mindre apotek i alla mina väskor. För ifall jag står utan värktabletter när det kommer så stänger jag av fullkomligt. Jag fungerar inte alls.

Och sedan ungefär tre år tillbaka har denna huvudvärken utvecklas till migrän. Vilket är hundra gånger värre. Än så länge fortfarande obotligt för mig. För några veckor sen kom det på jobbet. Jag kunde knappt röra mig. Jag satt och grät av smärta i 45 minuter. Och om jag får säga det själv så har jag någorlunda hög smärttröskel. Jag ajar inte för vad som helst.

Men sen fick jag höra om en piercing man kan skaffa i örat. Daith. ”Migränpiercing”. Som ska hjälpa mot både huvudvärk, migrän och även viss ångest har rapporterats. Det låter ju helt super! Sign me up! Antog att det fungerade som någon typ av akupunktur, men det finns inga sånna ”punkter” i örat, så isåfall är det placebo. And I’m all for placebo. Funkar det så funkar det ju. Spelar ingen roll för mig att jag inbillar mig att det fungerar, jag står ju utan huvudvärk. Så då är jag nöjd.

Problemet är ju dock att den tydligen är väldigt svår att läka och det kan ta flera månader. Den är på en rätt så bökig plats. Sen att den tas i brosk, som gör satans jäkla ont. Har två brosk piercingar sen innan, Helix (som togs 2003 och vart ur sen i alla fall 2007, men som fortfarande gick att använda nu, whatwhaaat!) och sen en Conch, som antagligen var den värsta smärtan jag vart med om som varat så kort tid. Usch.

Så jag får ta mig en funderare på det här, det hade ju vart otroligt om det fungerade såpass bra som alla påstår.

Eftersom många verkar googla sig till detta inlägg så är här länken till inlägget om hur det blev!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *