Kniven i Hjärtat

Det finns en miniserie från 2004 som sändes på SVT som heter ’Kniven i Hjärtat’. Har inte sett den sen vi fick ett nostalgianfall för tre år sedan hemma hos en vän.Kniven i Hjärtat
Eftersom jag får liknande anfall ganska ofta, som för de mesta gäller svenska ungdomsserier som Eva&Adam och Bert så har jag nu fått för mig att se Kniven i Hjärtat igen.

Jag kommer ihåg när jag såg det första gången hemma hos Suzan. Jag fick sitta på en hård köksstol framför hennes dator och så tvingade hon mig att se alla avsnitten.

Senare fick vi reda på att han som spelar ’Fegisen’ (jag tror inte ens han fick ett riktigt namn…) i serien var Boråsare. Då började vi såklart lägga märke till honom lite överallt och han åkte ofta samma buss som oss. Vi blev förstenade små fan-girls ’Ihihhi, titta, ihihih fegisen.. ehehehe.’ och om han kollade åt vårt håll (svårt att inte göra när några småbrudar står och fnissar åt en) så blev vi illröda i ansiktet och kollade fort åt ett annat håll, diskret…
En annan gång när vi var på Liseberg så stod en annan huvudroll i serien bakom mig i kön till Kanonen, det tog nog 40 minuter innan jag kopplade var ifrån jag kände igen honom annars hade det nog varit samma reaktion där också.

Sen när jag kom och tänka på denna serien igen så föll jag väl tillbaka i mina fan-girl banor och sökte upp dem på Facebook för att se hur de ser ut nu. ’Fegisen’ var tydligen väldigt vältränad och så såg jag en kommentar från någon på hans profilbild ’Höhö, nu kan INGEN kalla dig för fegis mer! Höhö.’
Samma med Adam från Eva&Adam-serien. Någon hade kommenterat en bild på honom och hans flickvän eller vän av det kvinnliga könet i varje fall. ’Men det där är ju inte Eva?!?’ och ’Vad säger Eva nu då?!’
Haha, liksom runt 10 respektive 15år senare?
Där har vi anledningen till varför jag inte var någon barnskådis!
Fast ja, inte bara därför givetvis… men, ja… mest därför.

Min dåvarande favoritlåt från serien.

’Jag leker med dig. Försök stoppa mig. Jag slipper springa för mina ord knockar dig, böh, böh, böh, böööh, knooockar diiiig!
Haha!

Idag ska vi på sent födelsedagsfirande för Micke och sedan blir det väl Dead or Alive 5-spelande när vi kommer hem. Killarna köpte spelet igår natt när vi kom hem från Heron City och de har inte hunnit spela det än. Markus har verkligen gått på shopping-spree sen han köpte konsolen förra veckan.

Pusss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

2 reaktioner till “Kniven i Hjärtat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *