Min första tävling!

Hej! Eftersom alla verkar göra en massa roliga tävlingar lite hit och dit på deras bloggar, så tänkte jag såklart att jag inte tänker vara sämre.

Så här har ni den! Min första tävling.

Priset är då: En vänster strumpa, med en mus som håller i en hjärtballong skulle jag tro. Riktigt gullig. 30cm hög och 8 cm bred, men kan bli 52x12cm om man verkligen anstänger sig. Så praktiskt taget vem som helst kan ju använda detta unika exemplar.
Strumpan är aldrig tvättad. Och har en hel del katthår på. Det är även ett hål under, så lilltån ploppar ut. Det vill säga, UNIK!
Jag köpte den såhär, så det är ju såhär den ska vara, man skall inte ha någon högerstrumpa till. Det anses vara ”sexigare” såhär. Så sätt igång att tävla!

Tävlingsregler:
Den som blir den 294843 kommentaren på detta inlägget vinner! Sket lätt!
Glöm inte att skriva din mail i kommentaren, så jag kan kontakta dig om du vinner! :D

Lycka till!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

6 reaktioner till “Min första tävling!”

  1. svar:
    Inte för att vara otrevlig eller så, men vad vet du om det? Hon är den enda som kommenterat JUST DET DÄR inlägget och sagt hon vill vara med och tävla. En massa andra har kommenterat andra inlägg! I den riktiga tävlingen skrev jag att man kan kommentera valfritt inlägg här i bloggen och säga man är med. Det här är bara ett litet inlägg om att jag använder headern medan tävlingen pågår. Hon kommenterade där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *