Nea älskar och hon hatar.

Typ som ’hiss eller diss’, ’inne och ute’, fast Nea style. Uhmkejj?

Nea älskar:

Bloggar som hon hatar.
Bara att ha den känslan när man vaknar. Känslan av att det finns folk där ute som har det bättre än mig, som har mer pengar än mig och absolut inte vet hur dom ska göra av med dem. Och sen att jag får vara delaktig och läsa deras blogg. ÅhhhHhH, jag älskar det.

Hennes rosa söta klänning från Gina.
Jag skulle kunna springa omkring i den klänningen(länk borttagen) dag och natt. Fast det är ju folk som bestämt att man inte kan ha samma kläder på sig två dagar i rad. Nea doesn’t gives a damn!

Pizza.
Sikken enkel och bra uppfinning. Det går fort, det är gott. Det ligger 67 steg från Lillsis hus, kostar 65:- – Pizza Frites! ♥

Nea hatar:

Bloggar som hon älskar.
Jag orkar inte att jag har fastnat i bloggvärlden. Jag sitter dag och natt och läser alla möjliga bloggar, iförd min rosa klänning. Och nu har jag tillråga på allt dragit med Afroo in i bloggens våld. – Vi är fast föralltid babe. ;)

När Afroo är suris.
Jag hatar, verkligen hatar när Afroo är sur! Orka henne liksom?! :@

Anneli, Linda & Johanna.
Lite små elakt att peka ut folk bara såhär. men jag orkar inte med er mer.
(Inte Anneli Gabrielsson, som jag förövrigt saknar väldigt mycket.)

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

2 reaktioner till “Nea älskar och hon hatar.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *