Nu är vi påväg!

Jag har inte ens nämnt för er att jag ska åka iväg upp mot Treriksröset (basically).
Jag och Nadja ska upp på en Halloweenfest med en himla massa trevliga personer.


Osäker på om jag får vara här…

Otroligt onödigt mellanrum här.. Jag måste ju sitta rakt nu..

Nadja i Örebro. Med sina sparkly platåskor och Sony Ericson väska.

Studentprank i Örebro?

Det har varit otroligt kallt vid alla stopp, vi var inte redo på det smart nog…..
Jag har någorlunda tunna strumpbyxor och tunn skinnjacka haha.
Men vi är båda otroligt taggade så det ska bli intressant att träffa alla.

SJs biljettapp buggade sönder på mig. Jag har haft mitt konto i 10år så jag är ju rätt säker på vad jag heter och att det har stått det under all den tiden. Men nu helt plötsligt heter jag Lindàn i efternamn. I pdfbiljetten står det rätt och på hemsidan. Men inte i appen där biljetten är som man faktiskt visar upp för kontrollanten. De kommer ju tycka jag är helt efter som inte kan stava mitt egna namn. Deras support säger att det kommer ta några dagar att fixa då de måste ta infon från folkregistret. Men hur i hela världen döpte den om mig isåfall? Om jag inte kan göra det själv i appen?

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *