Nygammal fast vårdkontakt

Sen jag började träffa en fast vårdkontakt regelbundet, för typ tre år sedan, så har jag ju funderat över varför de kallar det fast vårdkontakt, jag har bytt en 17 gånger nu.
Fått rabbla allt igen. Och min favorit A som jag kände att jag klickade skitbra med sa att hon skulle vara mammaledig så att jag skulle få byta. Osäker på om hon var gravid, haha. Kom som en chock. För det är ju en ursäkt man egentligen ofta backar upp med fysiska bevis.

Anywho. Jag hoppade hit, hoppade dit, träffa hon, träffa den, träffa han som tog varje tillfälle han kunde för att prata om sin spelsamling (den täckte faktiskt upp en hel vägg, har jag fått höra) … Jag skulle precis be om att få byta bort från honom när även han sa upp sig och bytte inriktning. Så fick jag min senaste, funkade skitbra, vi tog promenader och pratade ute istället för inne på hennes kontor, lätt att prata med bara. Väldigt nöjd var jag. Tills hon kläckte ur sig att hon fått nytt jobb på annan ort.
Okej, nu när jag läser det såhär så kan jag inte undgå att ta det personligt, hahah, alla lämnar mig.
Men när vi träffades senast och sista gången så hann hon bara påbörja meningen
”Du kommer få en ny vårdkontakt, har du något försl….” ”A!”
Och så blev det. Tillbaka från mammaledigheten och fit for fight (antar jag, kanske, inte vart där än, bara fått informationen att hon accepterade att ta tillbaka mig)


Asså något osäker på varför jag ens tog den här bilden, när jag ändå skulle censurera hälften…
Vet ju att de har tystnadsplikt om mig. Men har jag tystnadsplikt om dem? Naaah

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *