Påskmust & Julmust. THE ULTIMATE BLINDTEST

Okej!

Då ska vi här hemma sätta stopp för alla rykten, påståenden, fördomar, och sätta ett riktigt svar på den uråldriga debatten: Är Påskmust egentligen Julmust?!?!?!!? I will find out for yooou! Jag förberedde mig i julas med att köpa två Apotekarnes Julmust (haha, det blev fel, en skulle vara Nygårda, men jag orkar inte vänta ett år till….), sen gömde jag dem för att inte dricka upp något för tidigt (Desperate times.. You know what I’m talking about.) men det blev såpass bra att jag knappt hittade drickan igen.

Så, planen här nu då är att dra i en Nygårda Påskmust, en Apotekarnes Påskmust & Julmust i olika glas, utan markering, för att sedan gissa vilken som är vilken, är det någon skillnad, vilken smakar bäst? ALLA frågor man alltid undrat när man kommer in i en mindre butik med utgångsdatum som inte tåls att ifrågasättas, där de har kvar julmust sen året innan och precis rullar in påskmusten. Vilken ska man välja? Ingen! För den chokladkalendern de har där har de haft på rea sen -98 och jag är rätt säker på att det rörde sig under plommonen, let’s bounce!

I alla fall…. Jag återkommer med resultaten!
Vilken ger ni bäst poäng, när ni ser vad ni poängsätter?

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *