Poker, film & vattenpipskväll, del 2.

Hejsanhoppsan.
Kom ju på precis nu att jag glömde att skriva om poker, film & vattenpipskvällen igår!
Men jag orkar inte. Hah! Suckers. Känner ni er lurade eller?

Okej, jag kan väll berätta lite.
Det började med att vi satt och rökte vattenpipa och käkade melon i putteboa. Sen kom Jimmy, så stack vi ner till mig och hämtade filmer och pokersetet. TUNGT! Jimmy har ju ingen scooter, och Lillsi och Kim stack ju, så jag fick ju ta allting på mina axlar. Sen upp till Jimmy.

Spelade lite poker, sen stack vi och badade. Jimmy sprang runt i någon kjol och en halloween mask, vi skulle springa runt nere vid vägen när bilar kom. Men dom gjorde tydligen det utan oss. :O
Badade, filmade.. Öhhh, skit samma.

En kul kväll, som jag icke ska dela med mig av!
Finns en film som ni kan få se. ;)

Lillsi är nu på kalas. Madde fyller ett år. Grattis! :)

Fröjd ringde innan, dom ska till Kyppe och bada. Palla dra ända dit?

Vi var på Almenäs igår med! Jimmy som är väldigt musikalisk av sig började sjunga någon jäkla opera högt som fasen mitt bland alla människor. Lite blickar vi fick. Ska dra med megafonen och göra det när det är knökat med folk.

Jävla bajs! Bööhh, dåligt humör nu. Skiiiit.
Pusssss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

En kommentar till “Poker, film & vattenpipskväll, del 2.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *