Provbågar

Min syn har dippat något så otroligt senaste, nästintill legally blind. Och det är så svårt att hitta glasögon som passar. Alla jag gillat och känner mig bekväm i har de slutat sälja eller bytt till färger som spygrön och bajsbrun. Inget jag vill se på hela dagarna i varje fall.

Så tänkte förbereda lite inför min synundersökning och prova lite bågar. Och eftersom det är vanligt glas i så kan man ha linser under och prova de en längre tid mer än 10 suddiga sekunder i spegeln. Så jag tog med två av de fyra paren till min grupp idag. Började med de lila mindre bågarna som är lika de jag har i nuläget. Sen en timme in, när det var dags att fika och min ciggpaus som jag sprang iväg på, då bytte jag till de större svarta bågarna. En himla skillnad. Ingen vågade ju såklart säga något men man såg en viss förvirring, som att de såg att något var annorlunda men de kunde inte riktigt sätta fingret på det. Borsta bort det som tillfällig minnesrubbning.

Tror i alla fall jag bestämt mig hur jag vill göra med bågarna. Men först måste jag boka synundersökning, för så här kan vi inte ha det.

Gruppen gick för övrigt väldigt bra, vi ska träffas nästan varje onsdag fram till efter midsommar nu.
O
ch mötet med sömndamen också. Hon ska skicka sin info till sömngudarna på kontoret, så mitt öde vilar i deras händer nu.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *