Pulkaåk med Kraften

Idag med Kraften så är vi i Bergsjöbacken och åker madrass och tefat.
Jag blev mobbad över att jag inte visste vad ”åka madrass” var. Jag sa att madrasser har tyg på sig och glider knappast bra på snö. Tydligen var det inte alls den typen av madrass de menade. Det var i alla fall väldigt roligt att åka på den!

Jag slarvade bort min mobil tre gånger, första gången fick jag ta mig ned för backen och gå tillbaka till bilen för att hitta den under sätet. Sen upp för den satans backen igen.

Det ser inte alls brant ut på någon utav bilderna men det var det!


På vägen hem fastnade både minibussen och Mariella i snön så vi fick knuffa på, enbart för att finna ett par män som även de fastnat i snön vid utfarten. De blev nog lättade när det kom en grupp på 7 pers och hjälpte till.

Backdäcket snurrade på och drog med en stor snöboll, i slowmotion,  rakt ned i min urringning, nu låter det som att jag går runt klädd som någon strippa här i skogen. That’s not the case.
Men då började jag ju skrika och vifta med armarna och hoppa runt, utan att någon förstod vad som hänt mig……… Kul.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *