Såhär snattar man Jalapeño på Willy’s

Så jag satt ju och skulle plantera om de här örtväxterna jag köpt idag. Allt ska ut ur sina påsar, sen sina plastkrukor (Som är helt himla onödigt, de förstör bara. Bra för de som bara ska ha lite grann, låta den växa där i. Men myntan jag köpte var inte i en plastkruka! Den var bara i en påse, otroligt praktiskt. Vart var jag nu då?) och ja, det var då här som jag märkte det…

Jag vände min gräslök upponed, ned faller något stort och mörkt som landar på mina ben. Jag skriker för allt jag är värd. Oscar som sitter i telefon i andra rummet lugnade genom att säga att ”Det var nog katten haha. Nea kanske trampade på en svans.” !!! Som om det är något jag gör, det man direkt antar när man hör ett skrik?! Nejnej, så hemskt.

Dessutom var det inte en katt som tjöt, det var jag. För en jalapeño flög ned i mitt knä. Sen insåg jag att den antagligen inte följer med gräslöken i vanliga fall. Att jag stulit den. Snattat. På Willy’s. Försent att gå tillbaka med den nu. Vad gör man med stöldgods? Binda en sten runt och kasta ned i sjön här bakom? Nej, så många som kommer bada där snart. Skär den i små små bitar och smugglar ned i Oscars mat. Han märker inget. Perfekt.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *