SJUKT DÅLIG DAG!

Denna förmiddagen har varit galet jobbig för mig.
Det är synd om mig. Nu ska vi alla läsa vad jag har att berätta och sedan tycka lite extra synd om mig.

Det börjar med att jag har dåligt med cigg. Tydligen bara 30kr på kortet med.
Jag får den briljanta idén att gå och panta flaskor.

Eftersom jag inte vågat gå ned till den ‘vanliga’ affären med panten tidigare då jag alltid glömt att kolla om det faktiskt går och panta där så fick jag ta med allt upp till en affär längre bort.
Jag fick även den dumma idén att gå in mina nya skor, utan strumpor, i uppförsbackar.

När jag väl kommer dit så står en alkoholiserad men mycket trevlig man och använder maskinen.
Han verkar ha samlat på sig burkarna i några år och aldrig pantat innan eftersom det inte går fort.

Han var lite som Markus som bara måste utmana maskinen och visa att det faktiskt kan gå att få i burkarna åt fel håll även fast det klart och tydligt står ‘botten först’.

Väl inne i affären så är det en lång kö där mannen längst fram uppenbarligen inte har pengar på sitt kort, han förstår inte vad problemet är när damen i kassan återigen förklarat att kortet blivit nekat.
Han säger ingenting.. bara studerar sina matvaror som han antagligen inte får ta med sig hem.

När jag köpt mina cigg och fick vänta ovanligt länge för att maskinen ska spotta ut dom så ser jag att det är LÅNGA LM RÖDA, INTE KORTA, LÅÅÅÅNGAAAA!

Lm röda, lm röd korta långa cigg cigaretter
Jag skulle ju lika väl kunna ta livet av mig här och nu. Ser ingen mening med att leva efter en dag som denna.

Annars är allt superbra!
Pusss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

36 reaktioner till “SJUKT DÅLIG DAG!”

     1. Beror väl på vad man jämför med. Jag tycker ju att Black Devil är äckliga. (Chokladsmak)
      Mentol kan väl vara gott ibland. Man känner sig lite fräschare i alla fall. Fast då tar jag hellre Click cigaretter så jag kan få mentol när jag vill istället för hela tiden.

 1. OK, jag måste fråga om hur det smakar och känns att ta sin första cigg, på min skola är det ganska många tjejer som röker och jag har alltid undrat hur det känns.

  1. Första ciggen är skit. Hostande, äcklig smak i munnen, man blir ganska yr om man får nikotinkick vilket man antagligen får om man är icke-rökare. Man mår allmänt illa bara. Så jag skulle ju inte rekommendera det.
   Om du kysser en rökare och sedan snurrar 100 varv så fort du kan så får du ungefär samma känsla och smak som man får när man första gången röker en cigarett.

  1. Finns olika anledningar. Man är nyfiken eller grupptryck kanske, så testar man. Sen kanske man testar igen. Sen har du testat tillräckligt många gånger för att vara i behov utav nikotin. Dålig vana som luktar illa, kostar pengar och är dåligt för en, din kropp och andra i din närvaro. Så man börjar för att man är egoistisk, inte tycker om att lukta gott eller att ha pengar, kanske har man för bra hälsa för sitt eget bästa och vill förstöra den. Haha, eller något.

   Låter bra, stay in school and drugs are bad!

  1. Det är en cigarett med en liten kula i filtret. När man klickar sönder kulan så smakar det mentol. Så man kan välja själv om det ska vara mentol eller inte.

 2. hej! vet att jag kommer låta helt cp nu men jag har nyss börjat röka och ska köpa cigg till mig själv för första gången (brukar få av mina vänner annars) så jag undrar bara vad säger man när man ska köpa? jag hade tänkt köpa röda lm, säger jag ’två paket röda lm tack?’ eller? skulle verkligen uppskatta svar och förlåt för knasig fråga haha

  1. Ja, det skulle väl vara konstigt om du sa något annat? o_o
   Jag brukade säga ’Röda L&M’ och peka mot cigghyllan lite grann för att vara extra säker på att jag får det jag vill ha.
   Nu behövs inte det längre eftersom killen i kassan ser mig komma och redan lagt upp paketet på disken innan jag hunnit in i affären.
   Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *