Skitdag!

Fimpade på benet och pajjade mina leggings, regnade från alla håll och kanter, tappade bort min snöflinga, skitungar dampade sönder, Tony har ryck..

Fixade hålet med en säkerhetsnål, hade ju mitt sexiga paraply, fick en ny av Tony, Alex skyddade mig<3, ingen kommentar på det sista.

Försov mig idag. Stack upp till Bäckäng och mötte Alex. Alla visste vem jag var, lite små läskigt^^ Sen stack jag förbi Lina på Jamjam, dissen! Gick förbi där Eliaan där hon APUar med, lite små diskret och kikade in, sen såg jag att hon var där och gick in och beställde ett halsband. :)

Gick till Viskastrand sen, träffade Kaj en stund, sen mötte jag Tony och Fanny och gick med dem till stan. Tony sa att min snöflinga var borta och köpte en ny till mig. :) Sen gick vi bort till John Bauer för att hitta Afroo. Tro fan att hon inte ens var där. Gick hem till henne istället, så fan öppnar hon inte ens. Stack till Josse på Almås istället. Hon var skitcool, dem skulle ta kort och grejer.

Fikade med Martin och Alex, det var trevligt. De satt och skickade massa random bilder till varandra^^
Jag skulle testa att övertrassera mitt bank kort. Det kom ut en hundring och jag blev överlycklig, kollade på kvittot och så står det att jag har 92 fucking spänn kvar! OMG-MOMENT!

Sen stack jag hem till Alex och kollade film. Nu städar jag mitt rum, det går la.. ehm.. sådär.^^

Btw, Tony somnade överallt.
Pusss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *