Snart är det dags

Vi är framme sedan igår eftermiddag och håller på och gör oss iordning inför ikväll.
Jag som inte hade mer att förbereda än att ta på mig min ”klänning”, röker under fläkten och irriterar mig på denna otroligt störande och sneda lampknappen, som 99% inte går till något alls. Jag vågade inte trycka på den, för man trycker helt enkelt inte på knappar som psykopater har satt upp. Det lärde vi oss redan på dagis.


Här är våra spritpåsar som vi ska ha med oss. Kan ni lista ut vilken som är min?

Yaaay! Antagligen gissade ni rätt, för annars är det alt-f4 för er som gäller.

Nu ska vi snart åka. De andra kletar låtsasblod på en tampong som strategiskt ska placeras ut på toaletten för att invänta ett högljutt ”EW WTF! Eeyyy hallå, vem har lagt denna på tooooaaaan!!?”

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *