The chosen one.

Det var då fan vad alla ska göra skolarbeten om bloggning. Två, hittills.
Jag har fått två kommentarer inom de senast 13,34 minutrarna om folk som gör skolarbeten och vill att jag ska svara på frågor.

Jag känner mig speciell.
De vill att JAG ska svara på deras frågor. JAG, mig! Bara jag. De vill höra mina svar. MINA!
Jag är utvald.

Sen så kollade jag kommentarer på några andras bloggar. Och.. till min ytterst stora förvåning så såg jag att de hade skrivit exakt samma kommentar som de skrev till mig. Jag känner mig besviken och kränkt.
Sedan kom jag på att de bara var avundsjuka. De hade kopierat kommentaren från min blogg och skickat till sig själva i deras namn.

Åhh, så tragiskt. Men jag förstår dem. Dem känner sig bara väldigt ensamma.
Så jag tog till mig friheten och skickade en elak kommentar som respons.

”VARFÖR I HELVETE SNOR DU KOMMENTARER FRÅN MIN BLOGG?! Är du så jävla tråkig så du inte kan få egna kommentarer eller? Fan vad patetiskt att sno andras! Jag kan inte hjälpa att alla vill höra min åsikt.”

Det borde få tyst på dem!

Och du Olli, jag ska ha en bra kväll. Du har bett mig ha det tre gånger nu.
Tack! Men jag orkar inte ta min feta arm och trycka på din länk. Sorry, kanske en annan dag.
Ha en trevlig kväll du med förresten!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

2 reaktioner till “The chosen one.”

  1. Ledsen men jag tror inte de har snott dina kommentarer jag tror snarare att den som skrivit kommentaren skrev till flera för att få så många läsare som möjligt. Det har inget med dig att göra du behöver varken känna dig kränkt eller utvald.

  2. Hejsan hej på dig!!!
    Så härliga åsikter, härlig blog-sida med för den delen.

    Tänk att folk lägge ner tid på att kopiera dina kommentarer istället för att lägga ner tid på att skriva något intressant…
    Jag tror att det är de personerna som man verkligen kan kalla Pucko *ler* pucko med stort P. *ler*

    Ha det bra och sköt om dig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *