Twenty-something-something

Då var man numera 27år fyllda. Har varit otroligt svårt att hålla koll på sin ålder nuförtiden. Man behöver den ju inte riktigt på samma sätt. Tidigare så var det första ut ur ens käft efter ens namn, följt av favorit dinosaurie. Nu när folk frågar hur gammal man är så känns det som att de egentligen frågar ”Har jag kommit längre i livet än vad du har?”. Haha, antagligen. Följs alltid av ”är du gift?, hur många barn har du?”.

När Västtrafik-kontrollanten frågade efter min ålder, för att jag åkte på student/ungdomskort, så ljög jag, per automatik tror jag, jag sa 24. Det hade inte ens hjälpt mig, det hade klassat som tjuvåkning om jag var 24 också… Extra pinsamt blev det när hon inte gav upp och skulle kolla mitt personnummer, som visade sig vara två år off? Så konstigt…! (Jag fick 1200kr böter, och ska säga nu direkt att jag var student, jag fick åka på kortet! Jag hade bara inte ….fyllt i alla papper än….)

Men har i alla fall vetat att det var över 25, men inte ännu 28. Sen när jag hörde ”27” någon gång tidigare i år så antog jag att jag var och därför skulle fylla 28, sen höll jag nog fast lite vid det. Så nu fick jag ett gratis år för att vara så dålig på siffror, yay!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *