Ville dela med mig..

Ibland pillar jag på mobilen i min sleepy phase. Då kanske jag beställer skit från Wish, skriver mail till mina vårdkontater eller försöker boka tid på vårdcentralen 03:45. Jag lämnar små kryptiska meddelanden till mig själv för att ”Haha, det är ju snabbare än o skriva ut precis vad man menar, genialt!” och sen vaknar jag och ser att det står ”Kolla forntida julklappar” & ”Moodreckes” som mest prioriterat på mobilen. Hmmm, okej, blev säkert någon som fick gå utan julklapp på grund av min glömskhet och lathet där.
ANYWHO, nu hittade jag ett lokalt utkast på ett blogginlägg som jag tror jag skrev för ungefär 2 veckor sedan kanske?

Aha? Vad….. Vilka två…. Vadåååå! Säg till mig i alla fall. Jag golar inte.
Jag har ingen aning om vad detta kan ha vart men jag är himla nyfiken och känner mig viktig som kan orsaka sån nyfikenhet, speciellt i miiiig, som kanske annars inte hade brytt mig såå mycket.

Har stört mig ett tag här nu och lär inte kunna skaka av mig det heller.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *