Vindskyddet vid Hovran

Vi har varit vid vindskyddet vid Hovran som de tydligen byggt om till ett hus. Osäker då jag aldrig vart här innan men jag litar väl på de sex andra som säger att det är så.

Det var två mysiga damer här som pratade med oss, mest jag som började lägga mig i deras diskussion om polkagrisglass av misstag men sen blev de intresserade av min pomelo och fick smaka. Inte ofta det kommer en främling som pushar upp en tidigare okänd frukt i ansiktet på en. Men de gillade den i varje fall!

Jag sa till en på Kraften att jag aldrig sett någon äta direkt ur en stekpanna förut, vilket han gjorde. Varpå en av damerna skriker ”Haaaar du aldrig sett någon äta ur stekpanna förut??!?!? Har du en hel servis med dig elleeeee??” Varpå jag gapar ”MEEN JAAG ÄR FRÅN STAAAAN” så fnissade hon mysigt. Helt sjukt vad alla är trevliga här uppe.

OCH, Ninni som höll i gruppen idag har sagt att det är nog möjligt att checka av på min lista på djur att se ”på riktigt”.
Lägger den här så kan jag checka av med tiden.

  • Älg – Jag har bara sett en död åkandes på ett scooterflak
  • Räv – Jag har bara sett dem när jag åkt bil
  • Gädda – Tror fan inte jag sett en faktiskt, men jag ska få fånga en
  • Bäver – Söööt
  • Lodjur – De är nog större än jag tror
  • Varg – Inser att denna kan bli lite bökig, men den är med ändå
  • Björn – Se ovan

NU ska vi hämta Nemo som vart klar för en stund sen. ”Eftermiddag” sa de, sen ringder de kvart i 12 och är klara….

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *