Allmänt

Ännu en natt

Ännu en sömnlös natt.. Har blivit en del av dem nu det senaste känns det som. I övrigt rullar ingenting på. Verkligen allting står still. Tiden går, väldigt sakta, men framåt. Just nu, och ungefär 2 månader bakåt har jag dock bara gått och sett fram emot att få julpynta. Jag planerade ju redan innan jag tog ned förra årets pynt, hur det skulle bli detta året… Och jag tror jag blir nöjd.

Oj, snart 4. Tur att jag inte ska upp tidigt..

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Yet another sleepless night.. Been a few of those recently. In general everything is shit. Nothing is happening. Time is ticking verryyyyyyyy slooowwwlyyy, but it’s ticking. Right now, and about 2 months back I’ve only been going around looking forward to putting up my Christmas decorations. I planned it all out, before taking them down last year, how this year would look.. And I think I’ll be happy with it.

Oh, almost 4. Luckily I don’t need to be up early.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.