Avslängd från tåget.

Scumbag conductor avslängd från tåget SJ

Iförrgår när jag skulle åka hem från Trollhättan så bad konduktören att få se min legitimation.
Jag sade att jag inte hade det med mig. Hon kunde därför inte låta mig åka på mitt busskort, som det tidigare aldrig varit några problem med.

Jag skulle få köpa en biljett och betala för resan istället.
Mitt bankkort fungerade givetvis inte på deras apparater så jag skulle få betala kontant.
Eftersom jag, som många andra, lever på 2000-talet så hade jag inte kontanter på mig givetvis.
Då föreslog hon att jag kunde få ett inbetalningskort för resan och betala senare.
Men för detta behövde hon mitt personnummer som jag tidigare vägrat säga.

Så hon ber lokföraren att stanna tåget mitt i ingenstans och jag får hoppa av!
Kolsvart ute, inga andra tåg på flera timmar skulle åka förbi så jag fick släpa min 300 kilos tunga väska över spåren eftersom jag inte såg någon annan väg, de hade ju självklart bara en lampa tänd i hela byn verkade det som.

Med min tur så skulle de ju givetvis bygga om precis där jag gick så jag fick hoppa i leriga gropar och sedan lyckas ta mig till deras lilla ’resecentrum’ med två busstationer och inte heller där några lampor.

Till sist kom jag hem! Underbara dag!

Pusss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *