Corona har ställt in BES

Corona struck again! BES är inställt på grund utav den rådande situationen.
Som jag misstänkte kunde ske. Jag ringde tillochmed till dem och fick svar att några hade hoppat av men att vi kör ändå. Well I guess plans change.Jag är flyttad till nästa grupp som startar i Augusti.
Kan ju säga att jag är otroligt upprörd över det här, det vänder upponed på hela 2020 för mig. Med min sjukskrivning förväntas det att jag går denna behandlingen, om jag jobbar en dag nu så nollställs mitt SGI på Försäkringskassan och jag får ingen sjukpenning när det är dags för nästa grupp och jag kan därmed inte gå den.

Vi har planer efter BES som nu också får flyttas och jag lär vara sjukskriven tills januari. Som sagt upponed.
Och jo, det är tillåtet att vara upprörd och pissed as fuck på saker som inte kan hjälpas. Det är de enda situationerna det är okej. Hade jag vart pissed på något som kan hjälpas är det något kontraproduktivt, eftersom den situationen kan ändras.

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *