Det är ute att blogga.

Jag läste någonstans att det var ute att blogga.

Så jävla bra! Då kommer ju alla stora ”Jag-håller-mig-till-allt-som-är-dyrt-och-inne”-bloggarna att ge upp! Dom skulle väll aldrig få för sig att göra någon som är uuuute?
Då kommer jag bli skit stor! Jag gör ju allt som är ute! Leker med rockringar, Pacman, pogs. Jag ligger faktiskt redan på 15:e plast på ”Mest aktiva”-listan. 4:e plats igår (underifrån).
Bara det inte blir ute att läsa bloggar! Då är jag dömd.

Hittade min nässpray förresten! Tror inte jag har sagt att jag glömde den på överövervåningen igår kväll, men det gjorde jag.
Jag vågade inte gå upp. Det var mörkt och jag var rädd att väcka Lillsis mamma. Då skulle jag nog fått sprayen uppkörd i näsan, och då behöver jag ju en ny spray för att få ut den gamla. Och sånna pengar har jag inte just nu.
Så i morse fick Lillsi springa upp och hämta den, jag var alltför täppt i näsan för att behöva göra någonting, enligt mig.

Tro fan att sprayhelvetet inte ligger där uppe?! Åh nej. Vad ska jag göra nu? Jag är dömd. Ska jag behöva betala ut de där pengarna för en ny spray?! Jag vände uppochner på hela Lillsis rum. Så hittade jag den! I väskan, där jag la den. Såklart. Varför tänkte jag inte på det när jag var väldigt nära döden igår?

Å bnu kan ja andas fpritt igeb. Gött. *Andas in genom bäsan*
Sssssssssssfsshpiiiiiiiiiiiiiiiipssssshfh.
Nä, nu ska jag dra mig. Pouessss!

Publicerat av

Nea

Kontakt: info@tvillingblomman.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *